Shop Mobile More Submit  Join Login
Shutter by Jehuty01 Shutter by Jehuty01
Image for a schoolassignment, trying to practice perspectives...and failing. Sci-fi buildings are fun though.

All PSCS3
Add a Comment:
 
:iconjingragamuffin:
JingRagamuffin Featured By Owner Dec 27, 2010
Ifall detta är att faila skulle en lyckad bild då kunna få min hjärna att explodera i ett försök att hantera på tok för mycket awesomeness? Borde jag se upp med att klicka på dina bilder i framtiden? Min hjärna har redan vid det här laget lite svårt att fungera varje gång jag ser en av dina nya bilder. Vilken skola går du på förresten?
Reply
:iconjehuty01:
Jehuty01 Featured By Owner Dec 28, 2010
Borde man dra nått skämt om Sannes hjärna som inte funkar som den ska...? Nä, men tackar för det överdrivna snicksnacket.

Går iallafall på en grafisk spelutvecklingsskola här i Stockholm som heter Futuregames ( [link] )som är rätt toppen och verkligen nått du borde kolla in om det låter lockande. Vagöru själv nuförtiden förresten?
Reply
:iconjingragamuffin:
JingRagamuffin Featured By Owner Dec 30, 2010
Va? Min hjärna fungerar alldeles utmärkt.. eller jaa,utmärkt kanske är en överdrift men hyfsat okej fungerar den i alla fall... på den bra dag... Hurr durr derp!

Cool! Hur är dina klasskamrater? Sitter ni också och spelar Quake hela dagarna?
Vet inte riktigt om spelvärlden vore något för mig. Jag tycker det är roligare att titta på när någon spelar än att spela själv. Fast min bror fick mig att köra igenom Army of two i sommars och det var riktigt kul... Däremot så tycker teknik inte om mig like mycket som jag tycker om teknik.
Reply
:iconnekoyakisoba:
nekoyakisoba Featured By Owner Nov 29, 2010
not a fail! bending buildings to warp perspective is awesome! fun and interesting. 'w'
the only thing i would change would to be to bring the buildings a bit closer so you're looking up more. the more drastic the better! >:3
Reply
Add a Comment:
 
×

Details

Submitted on
November 29, 2010
Image Size
408 KB
Resolution
467×1000
Link
Thumb

Stats

Views
715
Favourites
15 (who?)
Comments
4
Downloads
14
×